Hoe gaan wij voor jouw als bedrijf te werk

Compleet aangepast ontwerp

Alle fietsen die onderdeel zijn van dezelfde reclamecampagne krijgen hetzelfde design. Het team van Bikeview werkt samen u bedrijf om het gewenste design van de fiets te realiseren. De fiets kan op meerdere plekken aangepast worden met kleur, tekst en logo naar keuze. Dit zal resulteren in een opvallend, stijlvol en mobiel reclamemedium voor uw bedrijf en/of reclamecampagne.

All the bikes that are part of the same campaign, get the same design. The Bikeview team cooperates with your company to realize the desired design on the bike. De bike is able to be customized on different places to desired.

shutterstock_314322338
shutterstock_664067932

Specifieke selectie van bikers

Alle fietsen die onderdeel zijn van de reclamecampagne zullen bestuurd worden door personen die aansluiten op de doelgroep van uw bedrijf. De geselecteerde bikers zijn als het ware merkambassadeurs. 

De reclamecampagne op de Bikeview fiets zal beter overgedragen worden op het juiste publiek, mitse juiste bestuurder de fiets gebruikt. Daarom zal Bikeview gebruikers per campagne/bedrijf selecteren. Dit zal gebeuren op basis van de volgende criteria: Geslacht, Leeftijd, Woonplaats & Interesses.

ROUTES & PARKINGSPOTS

Afhankelijk van de reclamecampagne zal Bikeview specifieke routes en parkeerspots in kaart brengen. Wanneer deze routes gereden worden of wanneer er geparkeerd wordt op de betreffende locaties, verdienen de personen die onderdeel zijn van u reclamecampagne punten. Bedrijven hebben uiteraard zelf de mogelijkheid om deze routes en parkeerspots aan te geven. Hierdoor kun je als bedrijf invloed uitoefenen op de posities en routes waar de fietsen te zien zijn.

shutterstock_436458775
shutterstock_492448003 1

Data Driven

Alle fietsen van Bikeview zijn voorzien van een geavanceerd gps-systeem. Hierdoor hebben wij 24/7 zichtbaarheid op de locatie van alle fietsen die onderdeel zijn van een reclamecampagne. Op basis van alle gerealiseerde data, kunnen wij nagaan hoeveel kilometers elke fiets heeft afgelegd en waar.

Aan de hand van gezichtsherkenningssoftware en specifieke mobiliteitsmetingen, kunnen wij per fiets, in combinatie met de betreffende data, het aantal views berekenen. Aan het eind van elke campagneperiode worden nauwkeurige rapporten opgesteld. Hierin worden alle resultaten per fiets weergegeven.

Eye tracking

Naast onze mobiliteitsmetingen en online onderzoek, wordt eye-tracking technologie gebruikt om de effectiviteit van onze reclame objecten te meten. Dit doen wij om erachter te komen welk effect onze reclamemediums hebben op voorbijgangers. Hiervoor meten wij de mate van opvallendheid. Hoe vaak wordt een fiets bekeken? Hoe lang wordt ernaar gekeken? Deze vragen worden allemaal beantwoordt in ons onderzoek. 

Aan de hand van geavanceerde eye-tracking analyses wordt duidelijk of de uiting genoeg opvalt in de omgeving. Daarnaast wordt gekeken of de reclamemediums genoeg impact hebben op de doelgroep die bereikt moet worden. 

Wij werken met gespecialiseerde databedrijven om ervoor te zorgen dat ons onderzoek professioneel en gedetailleerd wordt uitgevoerd. Op basis van alle informatie worden specifieke rapporten opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen wij de impact van de campagne weergeven.